08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dineksaray İlköğretim Okulu Konya Çumra
Dineksaray İlköğretim Okulu Hakkında - Dineksaray İlköğretim Okulu Tanıtım - Dineksaray İlköğretim Okulu Resimleri - Dineksaray İlköğretim Okulu İletişim

Dıneksaray İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dıneksaray İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dıneksaray İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dıneksaray İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dıneksaray İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Dineksaray İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz 1965 yılında eğitim öğretim hayatına başlamıştır 2008‐2009 eğitim öğretim yılının
sonuna kadar ilköğretim 1 kademe öğrencilerine hizmet veren okulumuz 2008‐2009 eğitim
öğretim yılı sonunda 1 kademe 4 ve 5 sınıf öğrencilerini taşımalı olarak 3km uzaklıktaki Yenisu
ilköğretim okuluna göndermiştir Okulumuzda halen toplam mevcudu 9 olan 1 2 ve 3 sınıf
öğrencileri eğitim‐öğretim görmektedir
Dineksaray İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DINEKSARAY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: DİNEKSARAYKOYÜ
Telefon Numarası: 3324554423
Faks Numarası:
E-mail Adresi: www dineksaraycumra@gmail com
Web Adresi: - dineksaray meb k12 tr
Dineksaray İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız