08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hürriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra
Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hürriyet İlköğretim Okulu İletişim

Hürriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hürriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hürriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Hürriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz 1960 Yılında Devlet vatandaş işbirliği ile Hürriyet İlkokulu adını alarak EğitimÖğretime
açıldı 5 Derslikli olan okulumuzda öğrenciler 5 yıl eğitim görmekteydi Eğitimini
başarı ile tamamlayan öğrenciler ilkokul diploması alarak mezun olmaktaydılar
1998 Yılında tüm yurtta 8 yıllık kesintisiz eğitime geçildi Aynı yıl yeni binamızda 8 yıllık
ilköğretim okulu olarak eğitim vermeye devam eden okulumuz Hürriyet İlköğretim Okulu adını
aldı
Okulumuz 2007‐2008 Öğretim yılında 21 Derslik, 1 adet Spor Salonu, 1 Bilişim Teknolojisi
Sınıfı (Bilgisayar Labaratuvarı), 1 Teknoloji Tasarım Atelyesi, 1 Adet Anasınıfı bulunmaktadır
Hürriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: GAZİCAD NO:17
Telefon Numarası: 3324471126
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 710214@meb k12 tr
Web Adresi: - www cumrahurriyet com
Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|