08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Konya Çumra
İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Hakkında - İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Resimleri - İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu İletişim

Ihsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ihsan Çetinkaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ihsan Çetinkaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ihsan Çetinkaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ihsan Çetinkaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz Çumra’mızın hayırseverlerinden İhsan ÇETİNKAYA tarafından yaptırılmıştır Adını,
okulumuzu yaptıran şahıstan almış, 1995 yılında Eğitim‐Öğretime başlamıştır
Okulumuz 2 yıl süreyle Çumra Anadolu Lisesine hizmet vermiş daha sonra lisenin kendi
binasına taşınmasıyla İlköğretim Okulu olarak 1997‐1998 Eğitim‐Öğretim yılında hizmete
başlamıştır Okulumuz yeni Konya yolu üzerindedir
Okulumuz 3 katlı olup, Müdür Odası, Müdür Yardımcısı Odası, Öğretmenler Odası,
Kütüphane, Fen ve Teknoloji Laboratuarı, BT Sınıfı, Arşiv, Spor Odası, Anasınıfı, 9 Adet Birinci
kademe Sınıf ile matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce,
Teknoloji Tasarım ve Müzik Sınıflarından oluşmaktadır Okulumuz kalorifer sistemiyle
ısıtılmaktadır 1 Müdür,1 Müdür yardımcısı 17 Öğretmen ve 1 Hizmetli olmak üzere toplam 20
personelimiz vardır 2009‐2010 öğretim yılında toplam 332 öğrenciye eğitim verilmektedir
İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: IHSAN ÇETİNKAYA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Bardakçi Mahallesi Eskişehir Sokak Çumra
Telefon Numarası: 3324476331
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 692574@meb k12 tr
Web Adresi: - www ihsancetinkayaioo meb k12 tr
İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|