Konu
:
Barbaros İlköğretim Okulu Seyhan Adana
Yalnız Mesajı Göster
08-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Barbaros İlköğretim Okulu Hakkında - Barbaros İlköğretim Okulu Tanıtım - Barbaros İlköğretim Okulu Resimleri - Barbaros İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Barbaros İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BARBAROS İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Narlica Mah
Şehit Mehmet ÖZEL Cad
Seyhan ADANA
Telefon Numarası: 3224359314
Faks Numarası: 3224369198
Web Adresi:
http://www
seyhanbarbaros
k12
tr/main/
Okulumuza nasıl ulaşabilirsiniz?
Dolmuş İle:
Okulumuza ulaşmak için Kültür Sitesi-Kızılay Caddesi-Çetinkaya istikametinden geçen Denizli Mahallesi dolmuşlarından Mithatpaşa veya Pınar mahallesi levhalı olanlara binmeniz yeterlidir
Dolmuşlar okulumuzun önbünden geçmektedir
Veya Turgut Özal Caddesi- Mithat Topal İlköğretim Okulu- Başkent Okulları istikametinden gelen Denizli Dolmuşlarına bindiğiniz taktirde Okulumuzun önünde inebilirsiniz
Özel Aracınız İle:
Özel aracınız ile gelmek istediğinizde E-5 Karayolundaki Seyhan Belediye Binası önünden Mersin istikametine giderken 1 km kadar ileriden Tekel Sigara Fabrikasının yanından sağa sapacaksınız
200 Metre ileriden Eski güney Sanayi Fabrikasının önünden sola saptıktan sonra yaklaşık 2 km sonra okulumuzun önünde olursunuz
Veya Alparslan Türkeş Bulvarı ile Tellidere üzerinden Kıyıboyu caddesine çıkarak, batı istikametine yani Real yoluna doğru yöneleceksiniz
1
köprüden sonra 2
köprüye geldiğinizde güneye doğru yani sola sapacaksınız
Yolu direk takip ettiğinizde yaklaşık 2 km sonra okulumuzun önünde olursunuz
biz -
meb
gov
tr
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul