08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu Konya Bozkır
Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu Hakkında - Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu Tanıtım - Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu Resimleri - Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu İletişim

Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu Konya Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu Tarihi:
Konya Valisi merhum Kemal KATITAŞ’ ın döneminde yapılan okulumuzun inşaatına 1985 yılında başlanmıştır 11 Kasım 1986 tarihinde Vali Kemal Katıtaş İlkokulu olarak eğitim ve öğretime açılmıştır Bozkır İlçe merkezinde bulunan okulumuz İlçe Hükümet Konağı’nın arka kısmında yer almaktadır 1999-2000 öğretim yılı sonunda okulumuza kat ilavesi yapılmıştır O günden itibaren Eğitim ve öğretime aralıksız devam edilmektedir Okulumuz 9 derslik, bir B T S laboratuarı , bir idare odası , bir öğretmenler odasından meydana gelmektedir
Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: VALI KEMAL KATITAS İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: DEMİRASAF MAH DEMİRASAF CAD HÜKÜMET KONAGİ ARKASI
Telefon Numarası: 3324261684
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: - bozkirvalikemalkatitasioo meb k12 tr
Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|