08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çiftliközü İlköğretim Okulu Konya Derbent
Çiftliközü İlköğretim Okulu Hakkında - Çiftliközü İlköğretim Okulu Tanıtım - Çiftliközü İlköğretim Okulu Resimleri - Çiftliközü İlköğretim Okulu İletişim
Çiftliközü İlköğretim Okulu Konya Derbent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çiftliközü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çiftliközü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çiftliközü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çiftliközü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Çiftliközü İlköğretim Okulu Tarihi:
Çiftliközü İlköğretim Okulu 1938 yılında Çiğil Nahiyesine bağlı mahalle mektebi olarak eğitime başlamış, 1948 yılında da ilkokul olarak hizmete açılmıştır
Çiftliközü İlköğretim Okulu gündüzlü, karma, taşımalı eğitim yapmakta olup, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 14 öğretmen, 2 hizmetli görev yapmaktadır 212 öğrencisi bulunmaktadır
Çiftliközü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇİFTLİKÖZÜ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ÇİFTLİKOZÜ KASABASİ
Telefon Numarası: 3325643019
Faks Numarası: 3325643019
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|