08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli
Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz 1974 -1975 Öğretim yılında Cumhuriyet İlkokulu adı ile açılmıştır Binası bakanlık tarafından yapılan okul 5 derslik olduğundan zamanla yetersiz kalmış ikili eğitim öğretime geçmiştir İlköğretimin 8 yıla çıkması ile 1997 -1998 Öğretim yılında 2 kademenin dahil edilmesi yeni bina ihtiyacını arttırmıştır 1998-1999 öğretim yılında bu günkü yeni binasına taşınarak eğitim öğretim faaliyetlerini burada sürdürmeye başlamıştır
Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YENİCEOBA CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yeniceoba Kasabasi Cihanbeyli
Telefon Numarası: 3326761070
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: - yeniceobacumhuriyet meb k12 tr
Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|