08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih İlköğretim Okulu Konya Çeltik
Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim

Fatih İlköğretim Okulu Konya Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fatih İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fatih İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Fatih İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz 1985 yılında yapılmış olup, 1993 yılına kadar Lise olarak hizmet vermiş, 1993-1997 yılları arasında İlkokul, 1997’den bu yana da İlköğretim Okulu olarak hizmet vermektedir Okulumuz 2000 yılına kadar tek katlı iken 2000 yılında ilave kat yapılarak 2 katlı olmuş ve derslik sayısı 10’a yükseltilmiş olup ikili öğretimden normal öğretime geçilmiştir
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: FATİH İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Fatih Mahallesi Çeltik
Telefon Numarası: 3328712798
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: - http://celtikfatihio meb k12 tr
Fatih İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|