08-20-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kayasu İlköğretim Okulu Konya Akören
Kayasu İlköğretim Okulu Hakkında - Kayasu İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayasu İlköğretim Okulu Resimleri - Kayasu İlköğretim Okulu İletişim

Kayasu İlköğretim Okulu Konya Akören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kayasu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kayasu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kayasu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kayasu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Kayasu İlköğretim Okulu Tarihi:
Okulumuz ilk defa 1948-1949 eğitim-öğretim yılında bir öğretmenli birleştirilmiş sınıf olarak 53 öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır
1994-1995 eğitim-öğretim yılında okul yeni binasına taşınmış ve II kademeye 14 öğrenci kayıt edilerek eğitim ve öğretime devam edilmiştir 2000 yılında okulun 2 katı yapılmıştır
Okulumuzda 9 derslikte 125 öğrenciyle eğitim-öğretime devam edilmektedir Taşımalı eğitim kapsamında Meram Çukurçimen İlköğretim Okulundan öğrenci taşınmaktadır
Kayasu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KAYASU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Kayasu ilköğretim Okulu (42460) Akören/Konya
Telefon Numarası: 3324671131
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Kayasu İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|
|