Yalnız Mesajı Göster

Gergin Cildin Kaynağı

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gergin Cildin Kaynağı

Gergin cildin kaynağı

Bitkisel ürünler ile bakımlı olmak isteyen, bu ürünlerin gençliğe etkisini merak eden, araştıran, okuyan ve bunu uygulayan birçok genç kadın var Bu noktada öncelikle unutulmaması gereken konu alkol, sigara ve vitamin yetersizliğinin cildi bozduğu

Son yıllarda araştırmalar tabiatın içinde güzellik ve estetik sorunları için fazlasıyla çözüm olduğunu gösteriyor Bozulan ve yıpranan ciltler için doğanın bünyesinde bir hayli reçete mevcut

Yine de doğal çözümleri keşfeden genç kadınların içinde bile cildi zamanından önce bozulanlar var Mesela, "20 yaşındayım ama cildim çok kötü" şeklinde çok soru ile karşılaşıyorum Bunlar sadece bakımsızlıktan değil, kullanılan ve katkı maddesi içeren kremlerle de ilgili Doğal ürünlerde antioksidan özelliğe önem verin Deriyi dinçleştirmek için antioksidan ihtiva eden doğal ürünleri kullanmanızı tavsiye ediyorum

Güzel ve parlak görünümlü bir ten için farklı çözümler

Kuru ciltlere böğürtlen

Anti-oksidan özelliği olan bir yabani meyve Dağlarda büyüyen bu bitkinin artık güzelliğe etkisi keşfedildi Suyu da ayrıca içecek olarak satılmaya başlandı Cildi yaşlandırıcı etkilere karşı koruyor C vitamini içeriyor Bu küçük meyvenin yağı da var Böğürtlen yağı cilde ve saçlara canlılık kazandırıyor Peeling şeklinde baz yağlarla karıştırılıp vücutta da güzellik sağlamak için kullanılıyor Saç diplerine parmaklarınızla yedirdiğinizde etkili bakım sağlıyor

Kuru ciltlere özel maskenin yapılışı

Yabani ortamdan toplayın (Ya da bazı yerlerde satılıyor, alabilirsiniz)
5 tane iri böğürtleni ezin İçine süt koyarak, lapa hale getirin Gece yatmadan önce tertemiz cilde maske olarak sürün Uzanın ve hiçbir şey düşünmeden yarım saat dinlenin Su ile maskenin temizliğini yapıp, uyuyun (Yağlı ciltlere sahip olanlar ise bu bitkinin yapraklarından faydalanabilirler)

Alıntı Yaparak Cevapla