Konu
:
Bel Ve Karın Yağları Sorunu
Yalnız Mesajı Göster
08-18-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bel ve Karın Yağları Sorunu
Bel ve karın yağlarının azaltılarak hem Estetik aynı zamanede genel sağlık açısından birçok rahatsızlığa karşı korunmuş olabiliriz
Bu durulmada uzmanlar çeşitli tetkikler yaparak öncelikle fazlaları kilo miktarını tespit ediyor duruma göre egzersiz ve diyet programı öneriyorlar
Yemek yeme alışkanlıklarımız sağlıklı bir şekilde değil ise gereksiz yere alınan kilolar başımızı ağrıtacak
Bel ve göbek yağlarının artışında stres durumunun öneli bir etken olabileceği düşünüldüğünde sadece diyet değil hayatımızın her alanında etkili olabilecek şekilde uzmanlar eşleğinde tedbirler almamız gerekecektir
Sürekli doğal besleniyorum abur cubur yapmıyorum fakta sürekli kilo alıyorum diyenlerin dikkat etmesi gereken ö nemli bir konuda vücudun depoladığı yağın sadece tükettiğimiz margarinler ve diğer yağlardan olmadığı aldığımız birçok fazla besine vücudumuz bel ve karın bölgesinde yağ olarak depoladığını unutmamaları gerekir
Kısa süreli çözümlerden f Ayda beklemek yerine diyet sonrası beslenme alışkanlıklarımızı tüm yaşamımızda uygulayarak daha uzun vadeli olarak sağlıklı bir yaşam için kalıcı çözümler arayışında olmak daha faydalı olacaktır
Akşamları aç yatmak gün içinde yemek yemeyip öğünleri aksatmak belirli bir gıda grubuna gereğinden fazla yönelmek Doğru bir davarım değildir
Diyet programları ile birlikte uygulanacak zayıflatıcı egzersiz programları hem yaşamınıza ren karata daha enerjik bir halde olmanızı sağlayacak aynı zamanda kilo verme hızınızı olumlu yönde etkileyecektir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul