Konu
:
Mikrodalga Fırında Yemek Pişirmeyle İlgili Püf Noktalar
Yalnız Mesajı Göster
Mikrodalga Fırında Yemek Pişirmeyle İlgili Püf Noktalar
08-18-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mikrodalga Fırında Yemek Pişirmeyle İlgili Püf Noktalar
Mikrodalga Fırında Pişirme İle İlgili Püf Noktalar-Mikrodalga için Pratik Bİlgiler
* Normal fırınlar için verilmiş bir tarifi mikrodalga fırına adapte etmek için verilen süreyi 2/3'ü kadar düşürün
* Mikrodalga fırın ile pişireceğiniz yemeklere renk katmak için üzerlerine toz kırmızı biber, salça, veya kavrulmuş badem, fıstık gibi malzemeler koyun
* Fırının içinin temiz kalması için pişireceğiniz veya ısıtacağınız bütün sulu ve soslu gıdaların üzerlerini streç film ile kapatın
* Metal hiçbir malzemeyi ve metal dekor içeren porselenleri mikrodalga fırında kullanmayın
* Derin kaplarda ısıtılan yiyecekleri mutlaka sürenin yarısında karıştırın
* Çikolata ve şekerli yiyecekleri eritir veya ısıtırken mikrodalga fırını asla kontrolsüz bırakmayın
* Mikrodalga fırından çıkan yiyeceklerin kapları sıcak olmasa bile yiyeceğin içi çok sıcak olabilir
Yanılgıya düşmeyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul