Yalnız Mesajı Göster

Skrotumda Kitleler

Eski 08-18-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Skrotumda Kitleler

Öncelikle merhabalar;

Hangi konuya yazacağım konusunda emin değildim ama sanırım en uygunu bu

Uzun bir zamandan beri, sol taraftaki testisimin üstünde ve torbanın içinde kitlelerin olduğunu fark etmiştim ama ister çocukluk deyin ister başka bir şey hep göz ardı ettim şu an yaşım 19 ve gördüğüm şey 8-10 tane küçük küçük diyeyim artık kitle mi denir yumru mu bilmiyorum da o tür şeylerin ve bir düzensizliğin olduğu sağ tarafla karşılaştırıncahafif bir ağrının da olduğunu söylemeliyim ama dikkatimi başka bir şeye verdiğimde fark etmiyorum yani o kadar rahatsız edici değil ama yine de bi ağrı var o taraftasağ testisimde hiçbir problem yok okuduklarımdan sonra gördüğüm kadarıylabu ne zamandan beri böyle inanın bilmiyorum uzun zaman olduğunu tahmin ediyorum şimdi söyleyeceğimle ilgisi var mı bilemiycem ama 7 veya 8 yaşlarındayken benden büyük birinin dizini kullanması sonucu darbe almıştım 10-15 dakka ağrı ve idrarımı döktükten sonra bir problem kaldığını düşünmedim hatırladığım kadarıylaneyse son olarak ben hiç bir zaman -tabii ki istemsiz şekilde- bi sorun olabileceği ihtimalini kabullenmedim belki de inkar ettim psikolojik olarak ama ne kadar hata ettiğimin şimdi farkındayım ve napmam gerektiği konusunda en küçük bir fikrim yok, yardımcı olmanızı istiyorum sorunum ne ve napmalıyım ?

Çok teşekkürler şimdiden

Alıntı Yaparak Cevapla