Yalnız Mesajı Göster

Skrotumda Kitleler

Eski 08-18-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Skrotumda Kitleler

Merhabalar,

Skrotumda bulunan kistlerin kanserleşme durumu söz konusu fakat sizin bahsettiğiniz üzere çocukluk çağlarında diz ile ağır darbe aldığınızı bildirmişsiniz Bu kistlerin sebeplerinin muhtemelen bu olduğunu düşünüyoru

Benim oğlum şu anda 30 yaşlarında 9 yaşlarındayken sizin bahsettiğiniz gibi bir arkadaşı dizi ile yumurtalıklarına vurmuştu Sol yumurtalığı normelden daha yukardaydı O gece ateşi çıktı ve şiddetli ağrı oluştu Bir haftaya kalmadan bir doktora muayene ettirdik ve yumurtalıklarından basit bir operasyon geçirdi Yumurtalığı biraz aşağıya indi ikinci bir operasyon gerekiyordu fakat çok ağladığı için yaptıramadık Bu konudan bildiğim kadarıyla hatırladıklarım sprem kalitesinde sol yumurtalığın daha önemli olduğu

Bahsettiğiniz olay çocukluktan farkedilmiyor fakat yaş ilerledikçe başımıza çeşitli sorunlar açabiliyor Ağrı hissetmeniz belki psikolojik olabilir fakat elinizle hissettiğiniz kistler yada sizin varlığını farkettiğiniz kistimsi oluşumların ilerleyen zamanlarda başınıza daha çok işler açabileceği muhtemel duruyor

Uzman bir doktorun incelemesi sonucunda belki operasyona bile gerek kalmayacak Yardım istemişsiniz benim bildiklerim bunlar ben sizin yerinizde olsam hemen bir doktora giderim Hiç vakit kaybetmem Sorun ne ise kökünden çözülür Şuanda 19 yaşındasınız çok gençsiniz bu yaşta yumurtalıklarınızdan geçireceğiniz operasyon çok kısa sürede düzelir İlerde siz evlenince yaş ilerleyince herhangi bir operasyon uzun sürelerde iyileşir Her mahallede sağlık ocakları bulunuyor Ücretsiz olarak muayene olup sağlık ocağındaki doktordan hastane yada konusunda uzman bir doktor tavsiyesi alabilirsiniz

Acil şifalar

Alıntı Yaparak Cevapla