Yalnız Mesajı Göster

Skrotumda Kitleler

Eski 08-18-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Skrotumda Kitleler

Valla ne desem bilemiyorum, kaç gündür derdime ortak oldunuz sıkıntılı zamanlar oldu benim için baya ama içimi rahatlatma konusunda birebirsinizSöyledikleriniz hem çok doğru hem de moral verici gerçekten çok teşekkür ediyorum size

Dünden beri ben de baya araştırdım bu konuyu çok şiddetli ağrı olmadıkça ve değerler normal oldukça ameliyatı gerek görülmeyebiliyormuşO yüzden dediğiniz gibi ben de devamlı kontrole gideceğim artık, takipçisi olduktan sonra bir sorun olacağını düşünmüyorum

Ağabeyinize tavsiye edilen şey direkt olarak söylenmedi doktor tarafından bana ama okuduklarım kadarıyla fazla ısı spermleri bozmayı hızlandırabiliyomuş varioksel'de, yani dediğiniz mantıklı geldi bana da aklımın bir köşesinde olacak mutlaka

Kısırlık konusunda da şimdiden öngörmek mümkün değilmiş yani çocuk isteyeceğim zamanı beklemek lazım sanırım eğer olur da bu %10-15'lik kısım içinde olursam ameliyat sonucu %90'lara varan başarı sağlanıyormuş

Bu orandan sonra içimin baya bir rahatlaması gerek tabi ama yine de insan bu tür şeylerle uğraşınca -hele hele biz erkekler için hassas bir konuda- sinir falan kalmıyor haliyle psikolojik olarak etkilendim diyeyim bu konudanAma sonuç olarak daha kötü bir durum/sonuç olabilirdi olmadı bunun için seviniyorum

Çok teşekkürler tekrar, minnettarım (:

Alıntı Yaparak Cevapla