Konu
:
Skrotumda Kitleler
Yalnız Mesajı Göster
Skrotumda Kitleler
08-18-2012
#
8
Prof. Dr. Sinsi
Skrotumda Kitleler
Valla ne desem bilemiyorum, kaç gündür derdime ortak oldunuz sıkıntılı zamanlar oldu benim için baya ama içimi rahatlatma konusunda birebirsiniz
Söyledikleriniz hem çok doğru hem de moral verici gerçekten çok teşekkür ediyorum size
Dünden beri ben de baya araştırdım bu konuyu çok şiddetli ağrı olmadıkça ve değerler normal oldukça ameliyatı gerek görülmeyebiliyormuş
O yüzden dediğiniz gibi ben de devamlı kontrole gideceğim artık, takipçisi olduktan sonra bir sorun olacağını düşünmüyorum
Ağabeyinize tavsiye edilen şey direkt olarak söylenmedi doktor tarafından bana ama okuduklarım kadarıyla fazla ısı spermleri bozmayı hızlandırabiliyomuş varioksel'de, yani dediğiniz mantıklı geldi bana da aklımın bir köşesinde olacak mutlaka
Kısırlık konusunda da şimdiden öngörmek mümkün değilmiş yani çocuk isteyeceğim zamanı beklemek lazım sanırım eğer olur da bu %10-15'lik kısım içinde olursam ameliyat sonucu %90'lara varan başarı sağlanıyormuş
Bu orandan sonra içimin baya bir rahatlaması gerek tabi ama yine de insan bu tür şeylerle uğraşınca -hele hele biz erkekler için hassas bir konuda- sinir falan kalmıyor haliyle psikolojik olarak etkilendim diyeyim bu konudan
Ama sonuç olarak daha kötü bir durum/sonuç olabilirdi olmadı bunun için seviniyorum
Çok teşekkürler tekrar, minnettarım (:
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul