Konu
:
Cushing Sendromlu Çocuğa Kermesli Yardım
Yalnız Mesajı Göster
08-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Erzincan'da cushing sendromu nedeniyle tedavi görmek için İstanbul'a giden 11 yaşındaki Dilruba Senir'in ailesine maddi destek sağlamak amacıyla okul arkadaşları kermes düzenledi
Böbrek üstü bezlerinin aşırı çalışması nedeniyle oluşan cushing sendromu hastalığına yakalanan Dilruba Senir için Müşir Zeki Paşa İlköğretim Okulunda kermes düzenlendi
Okul yönetiminin katkısıyla düzenlenen kermeste minik Dilruba'nın tedavisi için 1200 YTL toplandı
Okul Müdürü Talip Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Senir'in ailesine destek olmak için kermes düzenlediklerini ifade etti
Okul içinde düzenlenen kermeste öğrencilerin evlerinden getirdiği pasta ve kek gibi yiyeceklerin satıldığını belirten Atalay, “Kendi yaptığı gıdaları yine kendi paraları ile satın alan öğrenciler çok sevdikleri arkadaşları Dilruba'nın ailesine destek oldular” dedi
Senir'in 4 aydır Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gördüğünü anlatan Atalay, şunları söyledi:
“Dilruba'nın tedavisi tamamlanana kadar ailesine destek olmayı planlıyoruz
Daha önce öğrenciler tarafından başlatılan kampanyada 2500 YTL yardım toplanmış ve ailesine verilmişti
Yapılan kermesten elde edilen 1200 YTL'yi de ailesine teslim edeceğiz
Erzincanlılar'dan ve tüm Türkiye'den de Dilruba için yardım bekliyoruz
”
Atalay, birkaç öğrenciyle birlikte Senir'i ziyaret etmek için İstanbul'a gitmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi
Öte yandan, Dilruba Senir'in babası Erzincan'da İhlas Haber Ajansı'nın muhabirliğini yapıyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul