Yalnız Mesajı Göster

Ozon Yağı Ve Faydaları

Eski 08-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ozon Yağı Ve Faydaları

16'lı yaşlarımda başlayan bir sivilce problemim vardı Uzun süre bunun sıkıntısını çektim Çeşitli kremler deneyip dermatologlara yani cildiye doktorlarına çıktım ancak tam anlamıyla hiç birisi bana çare olamadı Hatta bir keresinde ismini vermek istemediğim hapları ailemin imzasıyla aldık bunlar dahi sivilce problemime çözüm getiremedi Daha sonra doktor bir akrabamız tavsiyesiyle ozon yağı ile tanıştım Bir çok konuda övüyordu ayrıca sivilcelerime de iyi gelebileceği konusunda bir takım tavsiyelerde bulundu Başta çekindim işe yarayabileceği konusunda çekincelerim vardı tabi o anda da koskoca doktora da bir şey diyemedim Denemekten birşey kaybetmem diyerekten internetten sipariş verdim 2 haftada artık iltihaplaşmaya başlayan sivilcelerime iyi geldiğini gördüm Allah ozon yağını bulandan da satandan da razı olsun Buraya üye olmamın sebebi de bu yorumu yazmayı istediğim içindir
Ayrıca anneminde çeşitli bel ağrıları vardı bu yağ ile masaj yaparak uyguladık bugün neredeyse o ağrıları yok Böylesi bir yağın herşeye iyi geliyor olması Allah'ın biz kullarına hediyesi olarak açıklanabilir

Alıntı Yaparak Cevapla