Yalnız Mesajı Göster

13 Vatan Evladımızın Şehit Edilmesi Üzerine Sadettin Tantan

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

13 Vatan Evladımızın Şehit Edilmesi Üzerine Sadettin Tantan

13 VATAN EVLADIMIZIN ŞEHADETİ ÜZERİNE SADETTİN TANTAN:

"KÜRESEL GÜCE TESLİM OLANLAR TERÖRÜ DURDURAMAZ"

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin TANTAN Şehit olan askerlerle ilgili sitemize yaptığı özel açıklamada “ Küresel güce teslim olanlar terörü önleyemezler” dedi

“ Terörü durdurmak için Güvenlik güçlerimiz ve askerlerimiz elinden geleni yapıyor Ama siyasi irade gerekli hukuki ve yasal düzenlemeleri yapmayarak güçlerimizin elini kolunu bağlıyor Terörün finansal kaynaklarının kurutulmasının terörle mücadelede en önemli unsurlardan biri olduğunu” söyleyen TANTAN; “ Aymazlık içinde olan iktidar bir de kalkıp konuyu önümüzdeki ay Bush la görüşeceğini söylüyor Neyi kiminle görüşüyorsun? Terörün arkasında kimlerin olduğunu dünya alem biliyor artık Tekrar ediyorum bu hükümet terörle mücadele edemez Ederse iktidarda kalamaz Bu millet evlatlarını güle oynaya şehit verir Türk Milleti şehit olmaktan korkmaz Ama iktidar sahiplerinin gaflet ve delalet içinde olmaları, hala konuyu savsaklamaları bütün milletimizi kahretmektedir Bir sözüm de medyaya ; Medya kimliksizleştirmeye, kültürümüzü yozlaştırmaya devam ederken 13 gencecik vatan evladımızın haberi gülüş cümbüş arasında altyazıyla veriliyor

Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum Milletimizin başı sağolsun

Referandum konusunda da sitemizin sorusunu cevaplayan Tantan: “Gazete haberlerine göre yorum yapılmaz Önümüze gelen metine bakıp konuyu Anayasa uzmanlarıyla birlikte inceleyeceğiz “ dedi

YURT PARTİSİ yeni bir ikbal kapısı değil, olağanüstü boyutlarda fedakârlığın yapılmakta olduğu ve yapılacağı Milli Mücadele Merkezidir

Alıntı Yaparak Cevapla