Konu
:
Bu Son Sanşimiz!!!
Yalnız Mesajı Göster
Bu Son Sanşimiz!!!
08-17-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
Bu Son Sanşimiz!!!
bu yazılanlara naçizane ben de eklemelerde bulunmak isterim ülkemizin nereye gittiğiyle alakalı olarak bana kalırsa gelecekte başımıza gelecekler bunlarla sınırlı değil sadece ,biraz hafif kallmış sanki sadece bayanlar değil erkekler de kara çarşafa girmeye zorlanacak sonra namaz kılınıp kılınmadığını kontrol için her eve gözetmen memur koyulacak tıpkı almanların yahudilere zamanında yaptıkları gibi cennete gitme ihtimali az olanlar kolluklarla tanınacak kimse onlara selam dahi veremeyecek ha bi de kız çocukları ve de bayanların sokağa çıkmaları yasaklanacak zorunlu durumlar dışında çıkanlar da başlarını kaldıramayacak bu kuralı ihlal edenlerin gözleri dağlanacak falan da filan nasıl yeterince saçmalayabilmişmiyim arkadaşlar valla baya uğraştım tüm bunları uydurabilmek için az da düşünmedim değil hani gerçi bu biraz da benim hayal gücümün kıtlığından baksanıza bu hikayeyi yazan arkadaşın hayal gücü maşallah baya güçlüymüş ne de güzel yazmışsınız hayali senaryolarınızı islamiyeti çok da iyi tanımadığınız o kadar belli ki siz burada bir hoşgörü dininden bahsediyosunuz bilmem farkında mısınız Allah aşkına birazcık elinizi vicdanınıza koyun da düşünün çoğunluğu islamiyete inanan insanların yaşadığı bir ülkeyse eğer burası dinin gerekleri de yaşanacaktır elbet ama sizin uydurduğunuz şekliyle değil zaten dinimizde emrolunan da kişinin ibadetini isteyerek arzulayarak yapmasıdır bundan önceki akp döneminde nasıl yaşanmışsa aynen öyle ayrıca bırakın tüm bunları insanlar dilediklerince başlarını bile örtemiyor öcü muamelesi görüyor namaz kılmak için mascide gittiğini kısık sesle söyleme gereği duyarken arkadaşları arasında diğerleri önceki gece nerde kafa çektiklerini bütün ayrıntılarıyla anlatabiliyor bu sizi elbette ki hiç rahatsız etmiyordur bundan eminim ama biraz vicdan ne olur biraz olsun vicdan
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul