Yalnız Mesajı Göster

Extacy Ve Uyuşturucu Nedir ? Extacy Ve Uyuşturucu Tanımı, Extacy Ve Uyuşturucu Anlamı

Eski 08-15-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Extacy Ve Uyuşturucu Nedir ? Extacy Ve Uyuşturucu Tanımı, Extacy Ve Uyuşturucu Anlamı

Evet ben buna bulasan genclerden biriyim 20 yaşındayım ve benim yaşadığım seyleri sizinle paylaşmak istiyorum İlk kullandığım hap çeşidinin ismi MİTSUBHİSİ double45 dk icinde patladım iste bu hayat dedim her gün boyle yasarım artık dedim neyse ilk sefer hostu güzeldi o gece 5 paket sigara ictim ve nerdeyse 2 kilo zayıfladım yalan degil ilk attığım hap sadece 1 tane tabi cok guZel bir kafaydi dişlerim karşılıyor dilim dışarı çıkıyordu sonra arkadaslarım ağzımdan kan geldigini söylediler Sebebi nedir sizce Evet yanaklarımı çiğnedim yetmedi dilimi ısırdım şanslıyımki yanımda tecrübesi olan biri vardı gencler arasında kullanılan (tripteyim) kelimesini harfiyen yasadım neyse fazla geçmeden tecrübeli abimiz bana sakız verdi git ağzını yıka dedi sonra çiğne büyük birşeyden kurtardıbildiginiz kendi inşam etimi yiyordum Tabi unutmadan söyleyeyim yine şekere(hap) özgü bir kelime daha (düşüşler) ismi verilen kafanın ayılmasıyla birlikte gelen bazen öfke bazen Sakinlik bazen ise boşluk ve en son kötülüğü ertesi gün uyandiginda (tabi uyuyabildiysen)şekerin pisliği denilen: halsizlik,iştahsızlık ,bas ağrıları ve gözlerde görme sorunu kullanan bilir göz bebekleri etkisi altındayken normal kafaya gore 2-3 kat büyük olur yani sizi gören bir ekip arabasına etiket olma durumunuz cok yüksek dikkat edin merak iyi birsey değildir en kötü yanları ise

Kullandığını bilen temiz ve saf arkadaşların senden uzaklaşması aile le olan dialoglarında öfke sınır stres belirtileri en kötüsünde bir hic uğruna ölmek kimse sana bu seker seni Öldürür demez ve kendi bünyenin ne kadar güçlü olduğunu ve neler kaldırabilecegini bilemezsin belki ilkinde bırakırsın en iyisi bu!

Yada kimyasaldan ölürsün Unutma neden dünyaya geldigini duşun bunu çünkü etkisindeyken ne gelecegin ne de hayatın umrunda degil çünkü sen patlıyorsun Yapmayın arkadaslar sizi bu zamana getiren aileye yazık

Alıntı Yaparak Cevapla