Yalnız Mesajı Göster

Extacy Ve Uyuşturucu Nedir ? Extacy Ve Uyuşturucu Tanımı, Extacy Ve Uyuşturucu Anlamı

Eski 08-15-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Extacy Ve Uyuşturucu Nedir ? Extacy Ve Uyuşturucu Tanımı, Extacy Ve Uyuşturucu Anlamı

evet arkadaşlarbende bu illete bulaşan 21 yaşında bi gencim18 yasımda arkadas ortamında ot ile tanıstımilk bir hafta güzeldi3 farklı ot içmiştim ve 3 farklı kafa yaşamıştımoyle guzeldı kı hıc ayık kalmak istemiyordumakşam olurdu paralar toplanırdı hemen ot alınır kova veya cigara şeklinde içerdikçok iyiydiama biyere kadarbu ılletlerın hakkaten batagına düşmüş biri olarak yazıyorum size ki gercekten ibret alın

Bir zaman sonra yetmedi bu ot banaher gun alıyordum hergun param gıdıyorduartık nasıl sevdıysek kafasını yetıstırelım falan demeye basladıktabi yalan oldu

Aradan 1 ay kadar gectı ve yenı bı madde ıle tanıstımot u çöpe attıracak bi maddeBonzaiverdiğim paraya göre cok az miktarda verılıyordu ama kafası anlatılamaz gercekten havada uctugumu hıssettıgım anlar oldubayılırken bı anda uyanıp odada ışığın yanık oldugunu yenı anladıgım anlar olduçok fena kafalar yaşadımama bu da cok uzun sürmedi1 hafta snra bu da yetmemeye basladıbasta aldıgım malın 2 katını alıyorum kafam nirvanaya ulasmadan uyumuyorum

İnsanın içinde hep aynı soru oluyor acaba bu kafanın daha yükseği nasıl olur ?? bu soru benm 3 yılı mı yediartık ot,kubar,bonzai,vegas aklınıza gelebılecek her türlü duman içeren madde cigerlerime girdi75 kilodan 63 e düştümcildim berbat olduortalıkta sinirleri alınmıs bır ınsan gıbı gezıyordum(tabı elımde mal oldugu surece ) 2 gün elime gecmezse sinirlerim yukselmeye baslıyordubi zaman sonra bunlarda yetmedı yenı heyecanlar aradımve sonunda tanıstımhapzamanla sayısı arttı normal bı ınsan kaliteli bonsai de kova usulü 3 kapakta biterbana bu yetmedı arkasına cigara bastımarkasına da tam hatırlamıyorum ama en az 3 hap attıminanın ölüyorum sandımbaşım donuyor,dunyadan kopmusum,hıc bır sey umrumda degılsadece anı yaşıyorumne dusuncelere ne triplere griyorum anlatamamama etkısı gecmeye basladıgında mahvoldumsıkıldım bunaldım sınırlendımolmaz dedım ayık kafa olmazabsinthe denen içkiyi buldum ki bu içkinin alkol oranı %69 dur absinthe+hap+bonzai+ot içeçek duruma geldım 3 yıldabittim yanihap yüzünden azı dişlerm mahvolduoyle bır etkısı var kı ıster sakız cıgneyın ıster cıgnemeyın oyle bı basıncla sıkıyorsunuz kı ceneyı anlatamamustelık bunu yaptıgınızı cok sonra farkedıyorsunuzben gercekten allah ım bu kadar yüksek kafa istemiyorum ben ne yaptım al bunu benden yoksa ölecegim dediğim anları hatırlıyorum

Arkadaslar ben bu soyledıklerımın hepsını en az 100 kere yaşadımama artık anlıyorum kı gercekten boştamam cok guzel bı kafa yasıyorsun ama dnya ıle baglantın yok esrar arkadasların harıc ınsanlarla baglantın yokparan sureklı gıdıyor sureklı zehırlenıyorsun sureklı ölüyorsundüşünün ki ben 1 ay oncesıne kadar bırakcam sözü verdım ve en fazla 2 hap atarak gecırmeye basladım gunlerıyanı 2 hap benm ıcın bırakmak gıbıydıacınası bi durumdaydumki bıraktım sonunda 2 haftayı gecıyor agzıma sürmedim sürmem de bir daha aslaama alışkanlık işte bunu yazarken bıle hap derken bıle çenem kasılıyor dişlerimi sıkıyorumuzun bi sürede boyle olacak gıbı

ARKADAŞLARgercekten yaşamıs ölümlerden dönmüş biri olarak diyorum ki yapmayın illa kafa olacagm dıyorsanız alkol alın ama bunları almayıno kafayı yaşayan bırı bırakmak ıstemezve gıderek ölürsünüzunutmayın masum bi ot ile başlar sonunu hesaplayamazsınız bileben kendımı tutarım demeyın sakın olmuyor cevremdekı herkesten bılıyorum olmuyorsakın arkadaslar ayık kafayla hersey daha anlamlısonradan anlıyor insanben düşmüştüm kurtuldum kendı ıcımde buyuk bı karar verdım ve kurtuldum ama cok uzun sürdü bu karar aşamasıetrafımdakı kımse de bırakamadı

arkadaşlar düşmeyinbırakamazsınız

Alıntı Yaparak Cevapla