Konu
:
Extacy Ve Uyuşturucu Nedir ? Extacy Ve Uyuşturucu Tanımı, Extacy Ve Uyuşturucu Anlamı
Yalnız Mesajı Göster
Extacy Ve Uyuşturucu Nedir ? Extacy Ve Uyuşturucu Tanımı, Extacy Ve Uyuşturucu Anlamı
08-15-2012
#
6
Prof. Dr. Sinsi
daha 18 yasına yeni girmiş bi gencim benim yasımda belki benden kucuk veya benden yasca buyuk olan ve bu illete alet olan bi cok degerli insan var ben cevre yoluyla basladım 13 yasımda derdim vardı ailevi sorunlar v
b ama asıl derdim bu tripleri cozmekti her kafayı denedim damar haric damarlarımızı tıkadık o ayrı konu tabi
baktım ve gördüm tam 5 yıl sonra 18ime girdim ve yaklasık 20 gün oluyor uzaklastım herseyden gerıde bıraktıklarımı gordum trıpleri insanları beyinleriyle konusmalarını uyusuk halde degıl yasayarak izledim sakince kendimi bilerek cok yıprattı madde bagımlılıgı fakat kazandıgım en buyuk varlık ınsanların bakıslarını cozmek oldu soyleyebılecegım baska bısey varsa o da ailelerin her ne olrsa olsun cocukları uzerındekı koruyucu ozelliğini 18 yasına kadar ustlenmesı ve yaptıgı seyler ne olursa haberdar olması ama anlayarak dinleyerek olcerek su an yasım 18 fakat bi 70lige ben burdayım diyebilirim genc kardeslerım ne olur bundan uzak durun bu kadar sıkayetcı ısek kulak verip okuyarak anlamaya calısın dünyadaki oyunlar cok basıt sadece uyanmak yeter
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul