Konu
:
Mayalar Kimdir-Mayalar Tanımı- Mayalar Hakkında, Maya Takvimi
Yalnız Mesajı Göster
08-15-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
mayalar kimlerdir sorusuna ben bir gözle görünür bir şey bulamadım olanlar var sayalım zazıdan ibaret gercekte varmıydılar tabi uzaylılarda ben şahsen yazılan bir şeye inanmam arkdaşlar vars elinizdesomut delil gösterirsiniz
iiyiy hadi var deyelim inanıyorsunuz da peki hava ve su olmayan yerde yaşam olduna niye inanmıyorsunuz aa tabi bu mantıksız sanki siz bilim adamları profesörler sizinki mantıklı oluyorda havasız susuz yaşam niye mantıksız oluyor onu açıklarmısınız biz insanlardan bir kitap fazla okudunuz diye
?
lütfen bu milet sizin oyuncanız deil uzaylı lar var dediniz mileti inandırdınız iyi olsun birey dedim yok gecengün onuda araştırdım çanlı bir vidiyo kaydı yok resimden ibaret bir kostüm diker gecenin karanlında renkli ışıkar altında bir fotoraf çekerım alın size yzaylılar dünyaya indi yalanmı erkez inanır hadi yalan dein bunu gectik mayalar gercekte kimlerdir canlı bir kanıtınız yksa bilim adamız deip böbürlenmeinisteseniz birde maya çıkarım canlı daha geçengün sırtımdaki montumu fetrim sokakta kalmış bir gariban üzerinde ekimiş elbiseler vardı ne alaka demeyin bilim adamları mayalarda ski püskü giyinmiyorlarmı yoksa onlara resimlerden ibaret isterseniş şuan garibanı bulur resmini çekerim mayalar diye yotururum gelde inanm yarın öbürgün okula giden kızlarım baba uzaylı varmıdır sorusuna ne cevap vericem var desem görmek isteyecek neyi gösterecemkostüm giyimiş elemanmı mayalar kimdir sorusuna ne diycem var kızım sokakta galan garibanı göstericem sizin yalanınızı yalan çıkarmamaya calışacam lütfen beyler harbi olalım somut deliliniz varsa işte e postam (
akiwa1@hotmail
com
)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul