Yalnız Mesajı Göster

Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası

Eski 08-15-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası

anammm amanimmmm wuykkk birileri beni dürtü versin gari bu yazı posurukmu yoksam osurukmu ecepkine benmi yanlış görimmm neeee

şu bizim pırt zort diye her insanın popolinden cıkan sesmi
şimdi ben bu konuya geniş acıdan el atayım google dedem basılarını eklemeyi unutmuş
neden pırt ederiz nedeni kurufasulye yada karnıbahar yedinmi savaşı cıkmış gibi o evde harp cıkar basıları bu işleri ulu orda salar kücük bi gülümseme ile işi geciştirirbasılarıda elinde olmadan salar bi bakarki acayip bir gürültü kendi bilem kurkar o sesin ondan cıktığından ay aklıma bişey damladı offf karnım ağrıdı gülme moduna takıldım gari
almiş alamya nerden esti bu konu neyse 3 şıkka geleyim

basıları karnı şişer pırt (osurmak )yapmak ister birşeyler bahana edip ortamdan uzaklaşır sakın kimsenin olmadı yerde ohhhhh oooohhhhhh diyerek salar birden ummadın anda birsi gelir yanına ve şunu der'bir yerden leş kokusu geliyor''sen devam edersin evett evet bende fark ettim acayip bir koku diye
nede olsa yalan bedeva

duru ve almiş ay birde diyorsunuzki
viole ne yazar kız bilindik şeyleri yazarım sizde beni delümü sandınız nee ne kadar kibar cevap verdim

Alıntı Yaparak Cevapla