Konu
:
Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası
Yalnız Mesajı Göster
Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası
08-15-2012
#
6
Prof. Dr. Sinsi
anammm amanimmmm wuykkk birileri beni dürtü versin gari bu yazı posurukmu yoksam osurukmu ecepkine benmi yanlış görimmm neeee
şu bizim pırt zort diye her insanın popolinden cıkan sesmi
şimdi ben bu konuya geniş acıdan el atayım google dedem basılarını eklemeyi unutmuş
neden pırt ederiz
nedeni kurufasulye yada karnıbahar
yedinmi savaşı cıkmış gibi o evde harp cıkar basıları bu işleri ulu orda salar kücük bi gülümseme ile işi geciştirir
basılarıda elinde olmadan salar bi bakarki acayip bir gürültü kendi bilem kurkar o sesin ondan cıktığından ay aklıma bişey damladı offf karnım ağrıdı gülme moduna takıldım gari
almiş alamya nerden esti bu konu
neyse 3 şıkka geleyim
basıları karnı şişer pırt (osurmak )yapmak ister birşeyler bahana edip ortamdan uzaklaşır sakın kimsenin olmadı yerde ohhhhh oooohhhhhh diyerek salar birden ummadın anda birsi gelir yanına ve şunu der'bir yerden leş kokusu geliyor''sen devam edersin evett evet bende fark ettim acayip bir koku diye
nede olsa yalan bedeva
duru ve almiş ay birde diyorsunuzki
viole ne yazar kız bilindik şeyleri yazarım sizde beni delümü sandınız nee ne kadar kibar cevap verdim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul