Yalnız Mesajı Göster

Doğru Sütyeni Seçmek / Doğru Sütyeni Seçmek Hakkında

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğru Sütyeni Seçmek / Doğru Sütyeni Seçmek Hakkında

Doğru sutyeni seç!
En güzel tişörtü almadan önce en doğru sutyeni seçmeyi öğrenirsen üzerine giydiğin her şeyin harika görünmesini de garantilemiş olursun

Yapman gereken ilk şey sutyen bedenini belirlemek Şimdi eline mezurayı al ve aynanın karşısına geç

1Adım: Göğüslerinin altından göğüs kafesinin ölçüsünü al Bulduğun rakama 5 cm ekle Örneğin 75 cm ölçtüysen; 75 + 5 = 80 cm senin doğru beden ölçün

2Adım: Göğüslerinin en dolgun olduğu yerden göğüslerinin etrafını ölç Daha önceden bulduğun beden ölçünü yeni bulduğun rakamdan çıkarBöylece kup ölçünü bulmuş olacaksın

Örneğin kup ölçün 825 cm ve beden ölçün 80 cm ise; 825 – 80 = 25 cm yani aşağıdaki tabloya göre kup ölçünü A olarak bulacaksın

3Adım: Son olarak kup ve beden ölçünü birleştirerek doğru sutyen bedenini bulabilirsin Yani örnek hesaplamamıza göre; 80A

D

Beden ölçün + kup ölçün = Sutyen ölçün

Kup ve beden farkı kup bedeni

25 cm------------------------ kup A
5 cm-------------------------- kup B
75 cm------------------------ kup C
10 cm------------------------- kup D
125 cm----------------------- kup DD

Bir sutyenin sana uymadığını nasıl anlarsın?
- Sutyenin arkası sürekli yukarı doğru çıkar

- Çıkardığında teninde iz bırakır

- Göğüslerinin arasındaki kısım vücuduna oturmaz havada kalır

- Sutyenin askıları omuzlarından düşer

İpucu:
Vücudun sürekli geliştiği için sutyen ölçün de değişir Hatta sen kilo alıp vermesen bile sutyen bedenin değişebilir bu yüzden en azından yılda bir kere göğüs ölçünü kontrol etmelisin

Göğüslerini büyük göstermek için:
Destekli ve yarım kesim sutyenleri tercih etmelisin
Daha dolgun bir görüntü sağlayan bu sutyenler ayrıca dekolte ya da V yakayla giymek için de uygun

Göğüslerini küçük göstermek için:
Göğüslerini çok saran sutyenler onları toparlayarak yayılmalarını ve böylece daha büyük görünmelerini engelleyecektir

Ünlüler bunlara bayılıyor!
Drew Barrymore: "Charlie's Angels" filmindeki rolü için çalışırken bu süper destekli sutyenden yardım almış O kadar hareketi yaparken kendine güvenmesini nedeni buymuş demek ki!

Cameron Diaz: Bu harika sutyeni zincir askılarının görüneceği daracık üstlerle giyiyor

Alıntı Yaparak Cevapla