Yalnız Mesajı Göster

Mezuniyet Elbisesi Nereden Alınır?-Mezuniyet Elbisesi Modelleri-: Mezuniyet Elbisesi

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mezuniyet Elbisesi Nereden Alınır?-Mezuniyet Elbisesi Modelleri-: Mezuniyet Elbisesi

Mezuniyet Elbisesi Nereden Alınır?Mezuniyet Elbisesi

Posted on 02 May, 2011bu aralar mezuniyet balosuyla ilgili birçok soru alıyorum Bugün mezuniyet elbisesi için sevdiğim ve önerdiğim butiklerden, mağazalardan bahsederek blogumun mezuniyet ve parti/düğün elbiseleri sezonunu açıyorum!

-

BCBG Max Azria: Burası benim mezuniyet elbise mekanları arasında favorim olduğu için en başa onu koydum Mezuniyet elbiseniz için 500 TL gibi bir bütçeniz ayırabilirseniz BCBG Max Azria’nın birbirinden şahane modelleri arasından bir seçim yapabilirsiniz
-

Roman: Daha uygun bir alternatif için Roman da mutlaka uğranması gerekenlerden Özellikle fırfır detaylarını ve sateni seviyorsanız burada tam size göre bir elbise bulabilirsiniz
-

New: Mezuniyette romantik ve sade görünmek isteyenler Forever New’in çiçekli ve pudra rengi elbiselerine göz atabilir Ayrıca burayı aksesuarlar için de mutlaka ziyaret etmenizi öneririm Çok şık çantalar ve takılar var

Alıntı Yaparak Cevapla