Yalnız Mesajı Göster

Berat Kandilinde Okunacak Dualar,Berat Kandili Duası Berat Kandilinde Okunacak Dualar

Eski 08-15-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Berat Kandilinde Okunacak Dualar,Berat Kandili Duası Berat Kandilinde Okunacak Dualar

Ey Rabbimiz! Bizi sana teslim olmuş Müslümanlar kıl ve soyumuzdan sana teslim olmuş müslüman bir ümmet ver Bize ibadet esaslarını göster ve tövbemizi kabul et Şüphesiz sen tövbeleri kabul eden ve esirgeyensin Ey Rabbimiz! İçlerinden onlara bir peygamber gönder, onlara ayetlerini okusun, kitap ve hikmeti öğretsin ve onları arındırsın Şüphesiz sen güçlü ve üstün olansın, hüküm ve hikmet sahibisin

Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelen salih kimseleri, namazını dosdoğru kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! Duamı kabul eyle! Ey Rabbimiz! Herkesin hesaba çekileceği günde, beni, anamı, babamı, ve bütün müminleri affet!

Ey Rabbim! Katından bana temiz bir zürriyet ver Şüphesiz sen duaları işitensin

Ey Rabbim! Bilgim olmayan şeyi senden istemekten sana sığınırım Ve eğer beni bağışlamazsan ve beni esirgemezsen, hüsrana uğrayanlardan oluruz

Ey Rabbim! Bana mülkü sen verdin Rüyaların yorumunu sen öğrettin Yerin ve göklerin yaratıcısı sensin Beni müslüman olarak öldür ve beni salihlere kavuştur

Ey Rabbim! Bana, ana ve babama verdiğin nimete şükretmemi ve hoşnut olacağın salih bir amelde bulunmamı bana ilham et ve beni rahmetinle salih kullarının arasına kat

Ya Rabbi! Unuttuklarımızdan veya yanıldıklarımızdan dolayı bizi sorumlu tutma Ya Rabbi! Bize, bizdekilerden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme Ya Rabbi! Gücümüzün yetmeyeceği yükü bize yükleme bizi affet Bizi bağışla Bizi esirge Sen bizim mevlamızsın kafirler topluluğuna karşı bize yardım et

Ey Rabbimiz! Sen bütün bunları boşuna yaratmadın Seni bütün eksikliklerden tenzih ederiz Bizleri ateşin azabından koru

Alıntı Yaparak Cevapla