Yalnız Mesajı Göster

Angela'nın Külleri Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Angela'nın Külleri Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Angela'nın Külleri Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4
5
6

ermu2aa

06122008 00:20:00

u filmin kitaını okudum gerçekten çok etkileyici aynı yazarın ögretmen adlı kitaınıda okudum angelanın külleri devamı niteliginde dogrusu filmide seyretmek isterim ama ir türlü ulamadım nasıl seyredeilirim yardım lütfenn

kuzey_irlandalı

13012008 14:00:00

en u filmi izlemeden önce kitaını okumuştum ya muhteşem ir eserdi gerçekten içime işlemişti içimden her zaman unun ir filmi olması gerektiğini düşünmüştüm filmi sinemada izleme fırsatı ulamadım heerdar değildim sanırım trt 2 de yayınlanmıştı film de güzeldi etkileyici ama kitap ence sinemadan daha çok etkiledi

ÖMER KARAKAYA

07012008 01:15:00

u filmi vizyona girdiği ilk hafta izlemiştimaradan kaç sene geçmesine rağmen film,filmdeki karakterler,filmin gerçek öyküsü hiç izaman aklımdan çıkmadıgerçekten mükemmel ir sinema harikası izlenmeye değer herkese tavsiye ediyorum çünkü herkezin filmden alıcağı işeyler var

-

eda türkmen

14112007 20:02:00

en filmi izlememdim ama geçen yıl kitaını okumuştum çok eğenmiştim ve ütün arkadaşlarıma tavsiye etmiştim ir filmi olduğunu ilmiyordum yeni öğrendim ama kitaı okurken ister istemez gözünüzün önünde canlanıyor herşey tek kelimeyle muhteşem ir kitaptı umarım filmini de uluum ve izlerimgerçekten çok istiyorum unu

ygmr k

10112007 1200

Kitaı okumaya aşladığımda hep i film gii oldu enim için Frank,Angela ve tüm aile kafamda ayrı karakterler oluştuÖzellikle Malancy'nin yüzünü çok merak ediyordumGerçek i hikaye olması eni çok etkilediŞuan 2sini itirmek üzereyim ve ailenin geldiği konum eni çok şaşırttı

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla