Yalnız Mesajı Göster

Yaşam Kanıtı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşam Kanıtı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Yaşam Kanıtı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

10

mustafa vatandas

04082002 18:00:00

megryanım gene süperdi ağlamakta gülmekte ir insana u kadar yakışır yani ah irde gerçekten göreilsem onun tarif edilmez güzelliğini

5

Neşe Uyanık

08042001 02:03:00

kötü ama neden kötü oldugunu yönetmenle yapılan ir röportajdan sonra anlayaildim filmin yönetmeni filmin tüm ruhunu öldürüp sonra da sucu oyunculara atıyor oysaki oynayanların hepsi rollerinin hakkını veriyorlar ama aile değerleri ve amerikan ahlakını korumayı görev ilen Hackford filmdeki aşk temasını silip itmek ilmeyen dağ orman yürüme eziyet sahnelerinin altını çizmeyi tercih edince herşey havada kalıyor kaçırılan adamın aşına gelenler iç sıkıcı ir uzunlukta sündürülerek anlatılıyor, filmde ara oldugunda daha konuya ile zar zor girilmiş oldugu görülüyor filminikinci yarısında da fidye görüşmeleri uzatılıyor ama o arada gelişen aşk örtas edilince hadisenin tadı iyice kaçıyor sonuc olarak delikanlı araulucu adamı kurtarıyor, efendice "iz ayrı dünyaların insanlarıyız " havasında kadını kocasının yanına yolluyor(!), uzaklara akarak iç çekerken o film sona eriyor yönetmenin ir yatmadan evvel dişlerimizi fırçalamamızı, salondan çıkarken paltolarımızı giyip üşütmememizi filan söylemediği kalıyor namus ve ahlaki değerler korunuyor ama nooluyor, film gösterime girmeden meg ryan kocasını terk edip hollywood hatunlarının yeni gözdesi crowe'la irlikte olmaya aşlıyor nooldu hackford ai hani kutsal evlilik kurumu? ööle sahneleri makaslamakla korunmuyormuş o kurum demek ki özetle iyi ir konu harcanmış vakit geçirci ir seyirlik olmuş

1

ismi gizli

02042001 1400

Sıradan ir filmMeg Ryan we Russell Crowe u filmde oyunculuk yonunden cok zayıflarAcıkcası hayal kırıklıgına ugradım

7

ismi gizli

21032001 17:25:00

Filme kötü olduğu ön yargısıyla gittim çünkü medyada da öyle lanse edildi,ama çok memnun çıktım,son derece zevkli,heyecanlı,duygusallığında olduğu çok hoş ir filmÖzellikle Meg Ryan hayranları için kaçırılmamalı

Hanging Up
Komedi, Drama

Senli enli
Drama,

Darısı aşıma
Komedi, Romantik

üyülü Çift
Komedi, Romantik

Melekler Şehri
Fantastik, Romantik

Harry Sally'le Tanışınca
Komedi, Romantik