Prof. Dr. Sinsi
|
Korkuyorum Anne Filminin Konusu
* Korkuyorum Anne Filminin Konusu
Kürek kemiği, göğüs kafesi, omurga, kafatası, tırnak, ir ağız dolusu diş?
Romatizma, el ağrısı, kemik erimesi
ol et ol kemik
ol damar
Kilolarca ağırsak
İri göğüsler Sarkık ciğerler
Ülser, halsizlik, ameliyat, kahkaha, tokat, *****, tümör, meme, aşk, gözlük, kepek
İş ulur, orç alır, altına kaçırır, yalan söyler, sivilcesini patlatır, kaşınır, öğünür
Fotoğraf çektirir, kırlara koşar, kusar, öper, güler
Ot yer, hayvan yer, kaşınır, uyur
Üzülür, düşünür, korkar
İnsan nedir ki?
?
Film, unu merak ediyor
İstanulun, vapur sesleri ve martı çığlıklarıyla yankılanan sokaklarında ve evlerinde, çığlık çığlığa, omuz omuza, sırt sırta, dudak dudağa, el ele, yumruk yumruğa, göz göze, yanak yanağa yaşayan insanları:
Ali ve aası Rasih  Terzi Neriman ve oğlu Keten  Karnında eeğiyle İpek  Kapıcı Rıza, karısı Selvi ve oğlu Çetin  Mahallenin kasaı Kemal  Nerimanın köpeği Çakır İpekin kiracısı cimnastikçi Ümit, eski oksör Aytekin ve dostu Zamak  
Film Alinin geçirdiği ir kaza ile aşlıyor Ali, kazada hafızasını kayediyor Filmin ütün ?insanları kendilerini Alinin kafa karışıklığı ile gelen ir karmaşanın içinde uluyorlar: u karmaşa hergünün karmaşası, u karmaşanın ir aşka adı, hayat
u karmaşayı, elden ele dolaşan, sahiini arayan değerli ir yüzük ve uzak ir hırsızlık hikâyesi ve yalan ir polis soruşturması daha da renklendiriyor
Yönetmen :
Reha Erdem
Senaryo :
Reha Erdem, Nilüfer Güngörmüş
Oyuncular :
Ali Düşenkalkar, Işıl Yücesoy, Şenay Gürler, Arzu azman, Turgay AydınFilmin Türü :
Drama
Orijinal Adı :
Korkuyorum Anne
Yapımcı Firma :
17 Mart 2006
Yapım Yılı :
2005
Yapım Ülkesi :
Türkiye
Orijinal Dili :
Türkçe
Filmin Süresi :