|  08-14-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Aşk Her Yerde Filmi 

[/b] Romantik Komedi

Süre:

Yönetmen: Richard Curtis

Yapımcılar: Tim Bevan, Eric Fellner, Duncan Kenworthy

Senaryo: Richard Curtis

Görüntü Yönetmeni: Michael Coulter

Müzik: Craig Armstrong

Oyuncular: Hugh Grant, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, Laura Linney, Martine McCutcheon, Liam Neeson, Rowan Atkinson, Keira Knightley, January Jones, Billy Bob Thornton, Claudia Schiffer

Dağıtım: UIP

"Genel kanıya bakacak olursak, her tarafımızın nefret ve hırsla çevrili olduğu bir dünyada yaşamaktayız
  Ancak ben durumu öyle görmüyorum  Bence her yerde aşk var  " 
 Unutulmaz, pişmanlık duyulan, estetik, heyecanlı, beklenmedik, karşılıksız, uygunsuz, sakıncalı, anlaşılmaz, açıklanamaz, çirkin, eşi benzeri bulunmaz

Aşklar çeşit çeşittir ve aşk her yerdedir
  Göreve başladığı ilk gün koltuğuna oturan yeni Başbakanın (Hugh Grant), kendisine çay servisi yapan kıza (Martine McCutcheon) daha ilk dakikada ilgi duymasıdır  Sevgilisi tarafından aldatıldıktan sonra şifa bulma umuduyla Güney Fransaya taşınan genç yazarın (Colin Firth), orada tanıştığı güzel hizmetçiyle iletişim kurmasıdır  Kocasının (Alan Rickman) gizli işler çevirdiğinden kuşkulanan evli kadının (Emma Thompson) kocasına tekrar ulaşabilme çabasıdır  Kocasının en iyi arkadaşının mesafeli davranmasını yanlış anlayan yeni gelinin (Keira Knightley) gerçeği öğrenince duyduğu şaşkınlıktır  Okula giden bir öğrenci için okulun en ulaşılmaz kızının dikkatini çekme çabasıdır  Eşini yeni kaybetmiş dul üvey babanın farkına yeni vardığı üvey oğluyla bağlantı kurma çabasıdır  Aşk acısı çeken Amerikalı kızın bu güzel duyguyu aynı ofiste çalışan bir erkekte aramasıdır  Yaşlı rock yıldızının kariyerinin hiç beklemediği anda yüreğinden hançerlendiğini hissetmesidir  Aşklar hepimiz için kaosa yol açabilir  
 | 
	|  |   |