Konu
:
Affleck ?Bebeklerini Buldu!
Yalnız Mesajı Göster
08-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
*
Ben Affleck, yönetmenliğini yapacağı "Gone Baby Gone" filmi için uzun süren oyuncu arayışlarından sonra Casey Affleck ve Michelle Monaghan'la anlaştı
Varietynin haberine göre Ben Affleckin "Gone Baby Gone" filminde rol alması için Casey Affleck ve Michelle Monaghanla anlaştı
Afflecek, Dennis Lehaneın romanının uyarlamasını da kendisi yaptı
Casey AffleckI daha önce "Oceans Eleven" ve devam filminde küçük bir rolde izlemiştik
Monaghan ise "Kiss Kiss Bang Bang" ve "North Country"nin yanı sıra Tom Crouseun son filmi "Mission Impossible 3"te de rol alıyor
"Gone Baby Gone", kayıp bir çocuğu arayan Patrick Kenzie ve Angela Gennaro adlı iki özel dedektifin hikayesini anlatıyor
Casey Affleck, Kenzieyi Monaghan ise Gennaroyu canlandıracak
Affleck ?bebeklerini buldu!
Ben Affleck, yönetmenliğini yapacağı "Gone Baby Gone" filmi için uzun süren oyuncu arayışlarından sonra Casey Affleck ve Michelle Monaghan'la anlaştı
21
02
2006
TOP 20 Hepsini Göster
Puan Verin
Kişi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
PRINCE OF DARKNESS (KARANLIKLAR PRENSİ)
Dehşeti ensenizde hissedeceksiniz
Axess Card ile peşin fiyatına 8 taksit
?Varietynin haberine göre Ben Affleckin "Gone Baby Gone" filminde rol alması için Casey Affleck ve Michelle Monaghanla anlaştı
Afflecek, Dennis Lehaneın romanının uyarlamasını da kendisi yaptı
Casey AffleckI daha önce "Oceans Eleven" ve devam filminde küçük bir rolde izlemiştik
Monaghan ise "Kiss Kiss Bang Bang" ve "North Country"nin yanı sıra Tom Crouseun son filmi "Mission Impossible 3"te de rol alıyor
"Gone Baby Gone", kayıp bir çocuğu arayan Patrick Kenzie ve Angela Gennaro adlı iki özel dedektifin hikayesini anlatıyor
Casey Affleck, Kenzieyi Monaghan ise Gennaroyu canlandıracak
Kaynak: intersinema
com
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul