08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Osmangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli
Osmangazi İlköğretim Okulu Hakkında - Osmangazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Osmangazi İlköğretim Okulu Resimleri - Osmangazi İlköğretim Okulu İletişim
Osmangazi İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osmangazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osmangazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osmangazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Osmangazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Osmangazi İlköğretim Okulu Tarihçesi:
1930’lu yıllarda Gebze Gölcüönü Mevkinde “Merkez İlkokulu”adıyla 3 sınıfa kadar eğitim ve öğretim veren okulumuz 1959 bugünkü binamıza taşınmıştır 1968-1969 eğitim ve öğretim yılında Valilik ve İl Genel Meclisinin kararıyla OSMANGAZİ İLKOKULU adını almıştır
1997-1998 eğitim ve öğretim yılı sonuna kadar OSMANGAZİ İLKOKULU olarak hizmet veren okulumuz yaklaşık 3500 öğrenciye ilkokul diploması vermiştir
Geçmişte okuma yazma seferberliği çerçevesinde de yaklaşık iki bin yetişkine okuma-yazma öğretilmiş bunlardan bin kadarı dışarıdan ilkokul bitirme sınavına katılarak diploma almışlardır
1997-1998 eğitim ve öğretim yılında 8 yıllık temel eğitime geçiş çerçevesinde OSMANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU adını alan okulumuz yeni adıylailk mezunlarını 2000-2001 eğitim öğretim yılında vermiştir 14 derslik 1 bilgisayar sınıfı, kütüphane ve çok amaçlı solonu bulunan okulumuzda ikili eğitim ve öğretim yapılmaktadır Okulumuzda yıllık ortalama 1200 öğrenci öğretim görmektedir
Okulumuzda 3 idareci, 16 sınıf öğretmeni, 18 branş öğretmeni ve 2 anasınıfı öğretmeni eğitim öğretim hizmetlerini yürütmektedir
Osmangazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: OSMANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Hacı Halil Mah Adliye Cad No: 34 Gebze Kocaeli
Telefon Numarası: 2626411186
Faks Numarası: 2626414090
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Osmangazi İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|