08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
7.Boru İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli
7 boru İlköğretim Okulu Hakkında - 7 boru İlköğretim Okulu Tanıtım - 7 boru İlköğretim Okulu Resimleri - 7 boru İlköğretim Okulu İletişim
7 boru İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 7 boru İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 7 boru İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 7 boru İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 7 boru İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
7 boru İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz 1973 yılında Mannesmann Boru Fabrikası tarafından yapılarak, aynı yıl eğitim-öğretime açılmıştır
Okulumuz ilk yapıldığında 8 derslik, 1 çok amaçlı salon, 1 öğretmenler odası, 3 idari oda, laboratuar, kütüphane ve 1 memur odası olmak üzere 13 bölümden oluşmuştur Sonradan öğrenci sayısının artması ve sınıfların yetmemesi nedeniyle 1976-1977 öğretim yılında çok amaçlı salon bölünerek 2 dersliğe dönüştürülmüştür
1979-1980 öğretim yılında okul bahçesine çevre imkanlarıyla çok amaçlı salon yaptırılmış, 1992-1993 öğretim yılında çevre imkanlarıyla çok amaçlı salon üzerine 2 derslik, 1 mutfak, 1 öğretmenler odası olmak üzere ana okulu kazandırılmıştır
1998-1999 öğretim yılında kullanılmak üzere 4 derslik ilave yapılmış, laboratuar bağımsız hale dönüştürülmüş, aynı yıl İngilizce dersliği açılmıştır
2001-2002 eğitim-öğretim yılında Kocaeli Üniversitesi tarafında 40 m² alan kütüphane olarak okulumuza kazandırılmıştır Donanımı öğrenci velileri tarafından yapılmıştır
Borusan tarafından 2002-2003 öğretim yılında kullanılabilir duruma gelen bir de bilgisayar laboratuarı yapılmıştır
2005-2006 öğretim yılında okulumuzun ön tarafında Devlet tarafından 16 derslik, 3 idari oda, 1 rehber odası, 1 öğretmen odası, 1 kütüphane, 1 işlik, 1 kültür salonu, 1 laboratuar, 1 kazan dairesinden ibaret olan; 3 katlı ek bina yaptırılmıştır
2005-2006 öğretim yılında A blok önüne Atatürk büstü İzmit Mannesmann Boru Fabrikası tarafından yaptırılmıştır
İlk açıldığında 6 öğretmen, 1 idareci, 1 hizmetliden ibaret olan personel sayısı sürekli artış kaydetmiştir
7 boru İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: 7 BORU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ŞİRİNTEPE MAH RABAK SİTESİ YANI 41100 İZMİT
Telefon Numarası: 2622267244
Faks Numarası: 2622267340
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
7 boru İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|