08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çınarlı İlköğretim Okulu Bilgileri Derince Kocaeli
Çınarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Çınarlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çınarlı İlköğretim Okulu Resimleri - Çınarlı İlköğretim Okulu İletişim

Çınarlı İlköğretim Okulu Kocaeli Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çınarlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çınarlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çınarlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çınarlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Çınarlı İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Çınarlı İlköğretim Okulu 1961 – 1962 Öğretim Yılında Çınarlı İlkokulu olarak 71 öğrenci ile Eğitim - Öğretime başlamıştır İki derslik olarak bina ihtiyaca cevap veremeyince tek derslik ilave edilmiştir Üç derslik yeterli olmadığı için çevreden bina kiralanarak öğretime devam edilmiş 1970 – 1971 öğretim yılında3 derslikli köy tipi bir bina daha yapılmış , nüfusun süratle artması nedeniyle ortaokul binasından yararlanılmış, 1978 yılında 4 derslikli zemin kat yapılmış, bir yıl sonra bu binanın üzerine kat ilave edilerek eğitim – öğretim sürdürülmüştür 1985 -1986 yılında Çenesuyu civarında Abidin Pak İlkokulu açılınca mevcutta azalma olmuşsa da 3 ayrı binadaki bütün odalar derslik olarak kullanılmaya devam edilmiştir 1988 – 1989 Eğitim Öğretim yılında faaliyete geçen Nene Hatun İlkokulu’na öğrenci gönderilmiş ve mevcutta azalma sağlanmıştır Okulumuz Bir Kampus görünümündedir 3 bina vardır ve 434 kız 519 erkek öğrenci toplam 953 öğrenci mevcudu ile normal eğitimine devam etmektedir
Çınarlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇINARLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ÇINARLI MAHALLESİ 6 SOKAK
Telefon Numarası: 2622393467
Faks Numarası: 2622396234
E-mail Adresi: cinarliioo@hotmail com
Web Adresi: - cinarliio meb k12 tr/
Çınarlı İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www derince meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|