08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra Kocaeli
Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu Hakkında - Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu Tanıtım - Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu Resimleri - Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu İletişim
Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu Kocaeli Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz 2002-2003 Eğitim–Öğretim Yılında açılmıştır Okul Bozburun Köyü sınırları içerisinde olduğundan köy tüzel kişiliği tarafından “BOZBURUN İLKÖĞRETİM OKULU “ adı verilmiştir Okulumuz Kandıra– Adapazarı güzergahında olup Kandıra’ ya 7 km uzaklıktadır
Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KANDIRA BOZBURUN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BOZBURUN KÖYÜ
Telefon Numarası: 2625858031
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kandıra Bozburun İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|