08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dilovası M.Zeki Obdan İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli
Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu Hakkında - Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu Tanıtım - Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu Resimleri - Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu İletişim
Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu Vizyonu:
Öğrencilerimize akademik bilginin yanısıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak,
Eğitim teknolojileri ile donatılmış, öğrencilerinin yeteneklerini iyi kullanabilen, yabancı dillerle desteklenmiş, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren bir kurum oluşturmak
Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, araştıran, bilimsel ve çağdaş düşünceyi birleştirebilen, üreten ve ürettiklerini paylaşan, takım ruhuna sahip, yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek için varız
Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu Misyonu:
1 Okulda , öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmeli
2 Okulda , her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli
3 Okulda , hem öğrenciler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmalı
4 Okulda ,çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olmalı
5 Okulda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmalı
Dilovası M zeki Obdan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DİLOVASI M ZEKİ OBDAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: MİMAR SİNAN MAH İSTİKLAL CAD NO:35 DİLOVASI-GEBZE KOCAELİ
Telefon Numarası: 2627542149
Faks Numarası: 2627545127
E-mail Adresi: zekiobdan@meb k12 tr
Web Adresi: - http://mehmetzekiobdan meb k12 tr
Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www gebze meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için: