Yalnız Mesajı Göster

Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli

Dumlupınar İlköğretim Okulu Hakkında - Dumlupınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Dumlupınar İlköğretim Okulu Resimleri - Dumlupınar İlköğretim Okulu İletişim

Dumlupınar İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dumlupınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dumlupınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Dumlupınar İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz1980 yılında ilkokul olarak Eğitim-Öğretime başlamıştır 1996 yılından itibaren İlköğretim olarak devam etmektedir

Okulumuz 2004 yılında ek binasının yapılması ile 16 sınıf, 2 Anasınıfı ve 36 şubeyle eğitime devam etmektedir Okulumuzun adı Dumlupınar savaşından esinlenerek verilmiştir

Okulumuzdan her yıl çeşitli Anadolu, Fen, Anadolu Teknik ve Meslek Liselerine, Harp Okullarına ve Robert Kolejine çok sayıda öğrenci yerleştirilmiştir Okulumuzun ilk müdür olarak: Enver ÇELİK görev yapmıştır İrfan YILMAZ, Nejmi TAŞLI ve vekaleten 26082005'ten 13072006 tarihine kadar Mevlüt BİNGÖL görev yapmıştır

13072006 tarihinden itibaren Yusuf YEŞİL Okul Müdürü olarak görevini sürdürmektedir Okulumuz 1 Müdür, 2 Müdür Yardımcısı, 45 kadrolu öğretmeni ve 1 hizmetli ile eğitim ve öğretime devam etmektedir

Okulumuz il çapında yapılan yarışmalarda çeşitli derecelere sahiptir Ayrıca Kompozisyon yarışmasında "Türkiye Üçüncüsü", Karatede "Türkiye Üçüncüğü" ile çeşitli il ve ilçe birincilikleri bulunmaktadır

Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Güzeller MahGençlik CadNo:61 Gebze Kocaeli
Telefon Numarası: 2626413039
Faks Numarası: 2626446616
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Dumlupınar İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla