08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtım - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu İletişim
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tarihçesi:
1991 Yılında 10 derslikle Eğitim- Öğretime açılan okulumuz, İlk mezunlarını 1991/1992 eğitim öğretim yılı sonunda vermiştir 8 yıllık kesintisiz eğitimin hayata geçmesiyle okulumuz da 8 yıllık İlköğretim okulu olarak faaliyet göstermeye başlamıştır İlk önceleri prefabrik ek binasıyla; 2009 yılından itibaren de şimdiki yeni ve modern binasıyla geleceğimize hizmet vermeye devam etmektedir
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Inönü Mah 1946 Sok Organize Sanayi Yolu Yanı No:22 Gebze Kocaeli
Telefon Numarası: 2626413232
Faks Numarası: 2626467929
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr
Okul hakkında daha fazla bilgi için:
|