08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli
Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Hakkında - Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Tanıtım - Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Resimleri - Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu İletişim
Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Vizyonu:
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda;dünü,bugünü,yarı nı bütünleştirerek etkili ve nitelikli,örnek bir okul toplumu oluşturmaktır
Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Misyonu:
Öğrencilerimizin;bilgili,becer ili,dürüt,sorumluluğ unu bilen,araştıran,sorgulayan,pay laşan,çok yönlü ve tarfsız bakabilen,çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen,başkalarının düşüncelerine saygı duyabilen,Atatürk ilke ve İnkılaplarını benimseyen,vatanını ve milletini seven bireyler yetiştirmektir
Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AYŞE SIDIKA ALIŞAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: OSMAN YILMAZ MAHALLESİ İSTANBUL CAD 629 SOK NO:2 GEBZE/KOCAELİ
Telefon Numarası: 2626413600
Faks Numarası: 2626462676
E-mail Adresi: alisanilkogretim@hotmail com
Web Adresi: - www alisanilkogretim meb k12 t r
Ayşe Sıdıka Alışan İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www gebze meb gov tr
|
|