Yalnız Mesajı Göster

Hayrabolu İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayrabolu İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ

Hayrabolu İlköğretim Okulu Hakkında - Hayrabolu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hayrabolu İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Hayrabolu İlköğretim Okulu Resimleri

HAYRABOLU İLKÖĞRETİM OKULU
Okul Kodu :
Okul Müdürü : İsmail ÇELEBİ
Telefon : 0 (282) 315 18 71
Fax : 0 (282) 315 48 97
E-Posta : hayraboluio@gmailcom
Web : wwwhkorkmazmebk12tr
Adres : Hayrabolu İlköğretim Okulu - Hayrabolu/TEKİRDAĞ

OKULUMUZ

Okulun Tarihçesi: Babası İhsan Korkmaz, annesi Remziye Korkmaz olan Hüseyin Korkmaz 25/07/1975 tarihinde bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmiştir Annesi oğlunun adını yaşatmak üzere bir okul yapılması için arsasını bağışlamış,1984 yılında yapılmış ve bu okula oğlunun adını vermiştir 2010-2011 Eğitim-Öğretim döneminde okulumuz Hayrabolu Lisesi'nin binasına taşınmış ve okulumuzun yeni adı Hayrabolu İlköğretim Okulu olmuştur

Fiziksel Özellikleri: Okulumuz 1kat ve 2 kat olmak üzere 2 kattan oluşmaktadır Ayrıca ek bir binası daha bulunmaktadır

1Kat 1 Müdür Yardımcısı odası, Öğretmenler Odası, 1/A,2/A,3/A,5/A sınıfları, Fen ve Teknoloji Laboratuvarı, öğretmen ve öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır

2Kat Müdür odası, Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Rehberlik Odası, 4/A sınıfı, İngilizce Sınıfı, Matematik Sınıfı, Sosyal Bilgiler Sınıfı, Türkçe Sınıfı ve 2 Kültür Sınıfından oluşmaktadır

Ek Bina
Kütüphane, Yemekhane, Arşiv ve Spor Odasından oluşmaktadır

HAYRABOLU İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; özgüvenini kazanmış, çalışmaktan ve başarmaktan zevk alan, Sağlam karakterli, dürüst, vatanını ve milletini seven, ülkesine yararlı, , bilgiye ulaşmanın yollarını kazanmış, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, acısını ve sevincini paylaşabilen, kendi ayakları üzerinde durabilen, zorluklar karşısında yılmadan mücadele edebilen, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir

HAYRABOLU İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, öğrenciler ve velilerine karşı sorumluluklarını en üst düzeyde yerine getiren, öğrencileriyle ve çalışanlarıyla bütünleşmiş, çevresine yön veren, bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, verdiği eğitim - öğretim ve yaptığı sosyal, kültürel çalışmalar nedeniyle öğrenci ve veliler tarafından tercih edilen bir okul olmaktır

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla