08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
75.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Saray Tekirdağ
Saray 75 yıl İlköğretim Okulu Hakkında - 75 yıl İlköğretim Okulu Tanıtımı - 75 yıl İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 75 yıl İlköğretim Okulu Resimleri

75 yıl İlköğretim Okulu Tekirdağ Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75 yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75 yı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75 yı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 75 yı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: 75 YI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ÇERKEZKÖY CAD OKUL SOK
Telefon Numarası: 2827685557
Faks Numarası: 2827685966
OKUL TARİHÇESİ:
*75 Yıl İlköğretim Okulu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1996 yılında inşaatı başlatılmış olup,1998 yılı Ağustos ayı içinde tamamlanarak 1998-1999 Öğretim yılında hizmete açılmıştır Okul Özel idareye ait olup,4 kat,21 derslik,1 Fen laboratuvarı, 1 Bilgisayar Teknoloji Sınıfı ve bir kütüphanesi vardır
*Okulumuz, Cumhuriyetin ilanının 75 Yılında hizmete açılmış olduğundan 75 Yıl İlköğretim Okulu ismini almıştır
*Okulumuzda, gündüzlü ve karma eğitim yapılmaktadır
*Okul binası kaloriferli olup,yakıt olarak odun ve kömür kullanılmaktadır Aydınlatma genel elektrik şebekesinden,su şehir şebekesinden sağlanmakta olup,kanalizasyonu vardır
*Okulumuzda Teknoloji-Tasarım atölyesi bulunmaktadır
*Bahçede 1 adet basketbol sahası ve 1 adet voleybol sahası bulunmaktadır
*Binanın tüm arsası 5000 metrekare olup,binalar için ayrılan kısım çıktıktan sonra 3000 metrekare bahçe alanı kalmaktadır Bahçenin muhtelif yerlerine ağaç dikme çalışmaları sürmektedir

Detaylı Bilgi için Tıklayınız
webrehberi biz
|
|
|