08-14-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu Bilgileri Ayvacık Çanakkale
Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu Hakkında - Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu Resimleri
Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu Çanakkale Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ümmühan Hatun İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÜMMÜHAN HATUN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ÜMMÜHAN MAH MUAMMER AKSOY CAD NO:13
Telefon Numarası: 2867121831
Faks Numarası: 2867121831
uz Çanakkale Atatürk İletişim
Tarihçe
1950 yılında Ayvacık Ortaokulu olarak açıldı 1974-1975 eğitim öğretim yılında Ayvacık lisesi ismi altında ortaokul ve lise öğrencileri öğrenim görmeye başladı 1987-1988'de Ayvacık Mehmet Akif Ersoy Lisesi, 1994-1995'de ise Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi adını aldı 1995-1996'da Ümmühan Hatun ilköğretim Okulu olarak eğitim-öğretime başlamıştır
Halen aynı isim altında iki katlı iki bina, 17 derslik, Bilgi Teknolojileri Sınıfı, Ana Sınıfı, Voleybol ve Basketbol Sahaları ile öğretime devam etmektedir Her sınıfta ikişer şube ve toplam 444 öğrenci vardır
Taşımalı eğitim merkezidir 13 köyden 143 öğrenci okulumuzda öğrenip görmekte olup okul bahçesinde bulunan yemekhanede yemek yemektedirler
Kadromuz Çanakkale Atatürk İletişim
Vizyonumuz - Misyonumuz
Biz  bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve olara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız
İstiyoruz ki 
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin
İstiyoruz ki  
Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin
İstiyoruz ki  
Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın
İstiyoruz ki  
Okulumuzda herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın
Detaylı Bilgi için Tıklayınız
webrehberi biz
|
|
|
|