08-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sogucak İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Savaştepe'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sogucak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sogucak İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Sogucak İlköğretim Okulu Hakkında
SOĞUCAK İLKÖĞRETİM OKULU’NUN TARİHÇESİ
Soğucak köyünde İlkokul üç yıllık eğitmenli olarak 1939 yılında açılmıştır Daha sonra beş yıllık İlkokula dönüşmüştür İlk mezunlarını 1944-1945 yılında vermiştir
Ortaokul ise 1978 yılında eğitim-öğretime başlamıştır 1990 yılında 1 ve 2 kademe birleştirilmiştir Soğucak ilköğretim okulu 1994 yılında taşımalı sisteme geçmiştir Şu anda taşımalı sistemde
A ve B blok olarak devam etmektedir B blok binası köy içersinde olup 1,2,3,4 ve 5 sınıflara kadar olan öğrenciler, A blokta ise 6,7,8 sınıflar eğitim –öğretim görmektedir
Taşımalı olarak;
Çavlı ,
Karapınar,
Kocaören,
Yunakdere,
Söğütçük
Kalemköy’den öğrenci gelmektedir
Sogucak İlköğretim Okulu Balıkesir Savaştepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sogucak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sogucak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sogucak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sogucak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SOGUCAK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: SOĞUCAK İLKÖĞRETİM OKULU SAVAŞTEPE/ BALIKESİR
Telefon Numarası: 2665647001
Faks Numarası: 2665647001
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: BBALIKESİR - SAVAŞTEPE - Sogucak İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|