08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıgar İlköğretim Okulu Bilgileri Yunak Konya
Yıgar İlköğretim Okulu Hakkında - Yıgar İlköğretim Okulu Tanıtım - Yıgar İlköğretim Okulu Resimleri - Yıgar İlköğretim Okulu İletişim
Yıgar İlköğretim Okulu Konya Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yıgar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yıgar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yıgar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yıgar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Yıgar İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Yığar İlköğretim Okulu 1964 yılında eğitim-öğretime başlamış Okulumuz adını bulunduğu köyden almıştır 2006 yılında 2 öğretmenle eğitim-öğretim veren okulumuzun 2007 yılında öğrenci sayısının azalmasıyla öğretmen sayısı da 1’e indirilmiştir Şuan bir müdür yetkili sınıf öğretmeni ile okulumuz eğitim –öğretime devam etmektedir 1 , 2 ve 3 sınıflar birleştirilmiş sınıfta okutulmaktadırlar
Yıgar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YIGAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yiğar Köyü Yunak
Telefon Numarası: 3328534039
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Yıgar İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberi biz - ]www yunak meb gov tr
|
|