Yalnız Mesajı Göster

Yenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman Kırşehir

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman Kırşehir

Yenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Yenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Yenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İletişim

Kargınyenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Kırşehir Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kargınyenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kargınyenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kargınyenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kargınyenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Yenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz 1969-1970 Eğitim –Öğretim yılında kasabamız Belediye Hizmet binasında “Kargın Yenice Ortaokulu” olarak ilk defa hizmete girmiştir Ayrıca 1977-1978 Eğitim Öğretim yılında hizmete giren Ziya Gökalp İlkokulu ile 1989-1990 Eğitim Öğretim yılında birleşerek, şu anki hizmet binamızda KYenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’na dönüştürülmüştür Kasabamızda ayrıca Atatürk İlköğretim Okulu adı altında bir okul daha bulunmakta idi Bu okulumuzda öğrenci sayısının azalması nedeniyle 1998-1999 Eğitim Öğretim yılında MAkif Ersoy İlköğretim Okulu ile birleşerek son şeklini almıştır
Okulumuza Tatık İlköğretim Okulu’nun 45678sınıfları ile Ağapınar Köyü, İkizler Köyü ve Büğüz Köyü’nün 1ve 2kademe öğrencileri taşımalı olarak gelmektedir Taşımalı olarak gelen öğrencilerle birlikte okulumuz 240 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam edilmektedir
Kasaba halkımız eğitim-öğretime büyük önem vermektedir Bundan dolayı çok sayıda Yüksekokul mezunu vardır
Şu anda okulumuzda kadrolu olarak 1 müdür, 8 sınıf öğretmeni, 11 branş öğretmeni görev yapmaktadır

Yenice Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KARGINYENİCE MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KARGINYENİCE KASABASI
Telefon Numarası: 3867223007
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla