08-13-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Etimesgut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Resimleri - Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Hakkında
VİZYONNUMUZ
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkan, bayrağını seven, çevreci, ilkeli, dürüst, yenilikçi gençler olarak yetiştirebilmektir
MİSYONUMUZ
“Benim çocuğum” sözü yerine “bizim çocuğumuz”
Okulumuzda herkes birbirine güvensin ve destek olsun
Okulumuzda herkes, her gün, daha iyiye, güzele ve doğruya ulaşmak için çalışsın
Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SAMİYE NAİM EĞİTİM VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ERYAMAN MAH ŞAPKA DEVRİMİ CAD 347 SOK
Telefon Numarası: 3122820202
Faks Numarası: 3122820055
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: Samiye Naim Eğitim Vakfı İlköğretim Ok

Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|