08-13-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Haymana Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Haymana'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuzun Tarihçesi
Okulumuz adını; Büyük Önder ve Başöğretmen "Mustafa Kemal Atatürk"ten almıştır
Ankara ili Haymana ilçesindeki okulumuz Seyran Mahallesi'nde "Atatürk İlkokulu" adıyla eğitim öğretime açılmıştır Okulumuzun adı daha sonra "Atatürk İlköğretim Okulu" olmuştur
Okulumuz, yeni binanın da faaliyete girmesiyle eğitim ve öğretimde geniş bir işlerlik kazanmıştır
Okulumuzda sırasıyla görev yapan okul müdürleri şunlardır:
Vizyonumuz ve Misyonumuz
VİZYONUMUZ
Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak
MİSYONUMUZ
Düşünen, sorgulayan, üreten, değiştirebilen, özgüveni olan, hayata hazır, çağdaş, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek
Atatürk İlköğretim Okulu Ankara Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Seyran Mah Tepe Sok Haymana/Ankara
Telefon Numarası: 3126581085
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi: 306024@meb k12 tr
Web Adresi: ANKARA - HAYMANA - Atatürk İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|