08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Boztepe İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Boztepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Boztepe İlköğretim Okulu Resimleri - Boztepe İlköğretim Okulu Hakkında
Okulumuz
TARİHSEL GELİŞİM:
Okul arsası Orman Bakanlığı’ndan alınmış, Milli Eğitim Bakanlığı aracılığı ile İl Bayındırlık Müdürlüğü tarafından 1978 yılında inşa edilmiştir
Okul üç katlı olup betonarmedir 10 derslik, müdür odası, öğretmenler odası, müdür yardımcıları odası, hizmetliler odası ve drama sınıfı bulunmaktadır
Okulda müdür, müdür yardımcısı, I kademe öğretmenleri, memur ve hizmetli< bulunmaktadır
Boztepe İlköğretim Okulu, 1978–1979 eğitim-öğretim yılında öğretime başlamıştır Aynı yıl 20 erkek,14 kız öğrenci olmak üzere 34 öğrencisini mezun ederek, ilk mezunlarını vermiştir Eğitim-öğretim etkinliklerine bu mahallede başlayan okulumuz, adını mahalleden almıştır
Ankara Valiliği’nin 08 07 1994 tarih ve 322–2082 sayılı olurları ile 1994–1995 eğitim-öğretim yılında Boztepe İlköğretim Okulu adını almıştır
2003 yılında okulumuzun bahçesine Milli Eğitim Bakanlığı ve Dünya Bankası destekli bir ek bina yapılmıştır
Okul iki katlı olup betonarmedir 8 derslik, müdür odası, müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası, rehber odası, ana sınıfı, çok amaçlı salon, laboratuar, işlik, bilgisayar odası, kantin ve sığınak bulunmaktadır
Okulumuzda toplam 600 öğrenci öğrenim görmektedir 1 müdür,1 müdür yardımcısı,23 sınıf ve branş öğretmeni bulunmaktadır
Okulumuzda tekli öğretim yapılmaktadır
Boztepe İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Boztepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Boztepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Boztepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Boztepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BOZTEPE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Boztepe Mh 1 Cd 12 Sk No:26 Türközü
Telefon Numarası: 3124377543
Faks Numarası: 3124477778
E-mail Adresi: 331006@meb k12 tr
Web Adresi: Boztepe İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|