08-13-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Prof.Dr.Mehmet Sağlam İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Prof dr mehmet Sağlam İlköğretim Okulu Tanıtımı - Prof dr mehmet Sağlam İlköğretim Okulu Resimleri - Prof dr mehmet Sağlam İlköğretim OkuluHakkında
MİSYONUMUZ
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, özgür düşünen karşılıklı saygı ve güvene sahip, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, araştıran, sorgulayan, kültürel birikimlerini geleceğe taşıyan 21 yy Türkiye'sinin gereksinim duyduğu bireyler yetiştirmek için varız
Biz başaramazsak kimse başaramaz
VİZYONUMUZ
Fiziki şartlarını, öğrencilerin sanattan spora kadar sosyal kültürel ve akademik anlamda en iyi şekilde yetişmesi için kullanılan çağdaş, dinamik ve yenilikçi bir kurum olmak
Prof dr mehmet Sağlam İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Prof dr mehmet Sağlam İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Prof dr mehmet Sağlam İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Prof dr mehmet Sağlam İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Prof dr mehmet Sağlam İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: PROF DR MEHMET SAĞLAM İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KENT-KOOP MAH 5 CAD 237 SK BİLA NO BATİKENT/YENİMAHALLE
Telefon Numarası: 3122569176
Faks Numarası: 3122569176
E-mail Adresi:816393@meb k12 tr
Web Adresi:ANKARA - YENİMAHALLE - Prof Dr Mehmet Sağlam İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|